Геотрейдинг АД e официален дистрибутор на испанския бранд за електрически скутери Silence за България

12.11.2021

Silence - eдни от най-продаваните електрически скутери на европейския пазар, са вече в България благодарение на официалния дистрибутор на марката – Геотрейдинг АД. Компанията осигурява пълно продажбено и следпродажбено обслужване на модерните превозни средства в страната.

Геотрейдинг АД предлага пълната гама скутери и мотопеди на испанския производител Scutum Logistic S.L. - от премиум модела Silence S01, който е конкурентен на бензиновите като характеристики и възможности, до различните версии на популярния S02, който е сред най-продаваните на европейския пазар.* Скутерите на марката са с нулеви въглеродни емисии и са изключително подходящи както за хора, които искат да се придвижват бързо, икономично и в същото време да не замърсяват околната среда, така и за бизнес, свързан с градските доставки и споделената мобилност.

Всички модели Silence са оборудвани с подвижни батерии с патентована технология за придвижване и благодарение на това могат да се транспортират и зареждат в обикновен контакт у дома или в офиса. В зависимост от капацитета на батерията, пробегът достига до 149 км. Моделът S02 се предлага и във вариант мотопед, чиято максимално допустима скорост е 45 км/ч, а батериите са литиево-йонни с капацитет 2 kWh или 5,6 kWh.

„Скутерите Silence имат с до 80% по-ниски разходи по отношение на използваната енергия спрямо тези с двигатели с вътрешно горене, голям капацитет на батерията и дълъг пробег.“ Така накратко описа преимуществата им изпълнителният директор на Геотрейдинг АД инж. Кирил Илиев.

„Вярвам, че скутерите Silence ще подобрят качеството на живот на хората и са стъпка в посока за постигане на устойчив модел на градска мобилност, което е и основната цел на Silence. Употребата на тези превозни средства ще намали значително замърсяването на въздуха в градската среда. Нашите скутери ще ограничат трафика и ще редуцират нивото на шума в града“, казва Карлос Сотело - основател и изпълнителен директор на Silence.

Първата точка за продажба на скутерите Silence в България е в гр. София, Мултифункционален комплекс ProAuto на ул. „Околовръстен път“ №459. Там може да бъде разгледана пълната гама на марката, като на разположение са и модели за пробно шофиране.

Повече за електрическите скутери Silence, можете да научите на www.silence.bg, както и във Facebook и Instagram страниците на бранда за България.

*по данни на Scutum Logistic S.L.