ПРОАУТО

Геотрейдинг АД непрекъснато се стреми да разширява обхвата на предлаганите продукти и дейности. През 2015 г., с цел затваряне цикъла на клиентско обслужване, компанията създаде два многофункционални сервизни центъра обединени под бранда ProAuto в градовете София и Етрополе.

Днес базата в Етрополе предлага на своите клиенти възможност за сервизно обслужване на леки и товарни превозни средства, специализирана и строителна техника. Комплексът разполага и с пункт за годишни технически прегледи, с бензиностанция, автомивка, шоурум, в който се предлагат гуми и смазочни продукти, резервни части и консумативи. В специално обособено сервизно помещение се извършват частични и основни ремонти на различни по тип и модел двигатели за минна техника, специализирана и строителна техника, за железопътен и морски транспорт, за селскостопанска техника и др.

През 2016 г. дружеството създаде и своя Стационарен сервиз за минна техника. Неговата основна дейност е сервизно обслужване, ремонт и поддръжка на различни видове двигатели за минна техника.

Дружеството продължи да развива ProAuto като свой бранд и през 2018 г. Геотрейдинг стартира производството на смазочни продукти ProAuto. Те са подходящи за леки и тежкотоварни автомобили, специализирана, строителна и минна техника. Гамата от предлагани продукти е широка и обхваща двигателни, хидравлични, трансмисионни масла и греси, произведени от специално подбрани висококачествени суровини.

Развитието на бранда не спира дотук. През 2021 г. отвори врати и Многофункционалният комплекс ProAuto в град София. Комплексът е сертифициран по британския стандарт за устойчиво строителство BREEAM 2013 с оценка Very Good. Дизайнът, процесът на изграждане и експлоатацията на ProAuto са съобразени с опазването на околната среда, а материалите са екологично чисти.

Многофункционалният комплекс ProAuto разполага с шоурум за електрически скутери и приемна за ремонт на електрически превозни средства, офисна част, зали за събития, складова зона, паркинг зона с капацитет от 80 места със зарядна станция за електрически автомобили.

Многофункционален комплекс ProAuto
гр.София 1588
ул. „Околовръстен път“, № 459
тел.: +359 2 930 70 50
e-mail:office@geotrading.bg

Сервизен център ProAuto
гр. Етрополе 2180
бул. Руски“, № 196
тел.: +359 876 800 496