ПРОАУТО

Двата сервиза с марка ProAuto затвориха цикъла на клиентско обслужване, което предлага Геотрейдинг АД. В обектите в София и Етрополе клиентите могат освен да купят всички, предлагани от дружеството, продукти също така да получат качествено обслужване на леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили, ремаркета, полуремаркета и строителна техника.

И в двете бази можете да потърсите съветите на професионалния търговски екип по въпроси, свързани с покупката на автомобилни гуми, резервни части, строителна и минна техника, горива и смазочни материали и др.

Сред услугите, които предлагат сервизите са:

  • смяна на масла и филтри;
  • ремонт на ходова част и спирачни системи;
  • компютърна диагностика и ремонт на електрически инсталации;
  • смяна и ремонт на гуми;
  • регулиране на геометрия на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили;
  • диагностика и зареждане на климатици;
  • ремонт на двигатели, скоростни кутии и диференциал.

В стилния шоурум на ProAuto - София са изложени и някои от предлаганите марки продукти на Геотрейдинг АД. Освен това на място или по телефона всеки клиент може да получи специална ценова оферта и/или професионален съвет.

Многофункционалната база ProAuto - Етрополе има бензиностанция, автомивка, магазин, авторемонтна и складова база за горива, смазочни материали, гуми, резервни части и консумативи. Освен сервизната дейност, на място се извършват и годишни технически прегледи (ГТП). ProAuto - Етрополе разполага с ресторант, хотелска част, както и паркинг за клиентите.

Освен два стационарни сервиза Геотрейдинг АД има и мобилен. Неговият екип ремонтира строителни машини на обектите, на които те работят, за възможно най-кратко време.

Справки и конкретни запитвания за сервизите ProAuto може да отправяте на:

ProAuto - София
ул. „Самоковско шосе“, № 101 в кв. „Горубляне“
тел.: +359 2 904 25 25

ProAuto - Етрополе
бул. Руски“, № 196
тел.: +359 879 800 781