SCYLLA SAE 15W/40; 20W/50
Специфика: Scylla е нашият всесезонен смазочен продукт за бензинови и дизелови двигатели, както и за двигатели, работещи с газ, за които се препоръчва спецификация API SF/CD. Има отлични детергентно-диспергиращи (миещи) свойства. Отлична защита против износване. Има висока устойчивост срещу окисляване и отлично предотвратява образуването на маслени емулсии при топъл и студен двигател.


HELIOS SAE 15W/40; 20W/50
Специфика: Смазващ продукт за смесени автопаркове, като се започне от тежкотоварни камиони с турбокомпресори и се стигне до леки автомобили с бензинови двигатели на газ. Отлични детергентно-диспергиращи (миещи) свойства, които предоставят оптимална чистота на дизеловите двигатели. Отлична защита срещу образуване на черна маслена емулсия в бензиновите двигатели.


POSIDON SAE 10W/40
Специфика: Полусинтетичното двигателно масло отговаря на изискванията на производителите на най-новите автомобили. То е подходящо за употреба в леки автомобили с бензинови, дизелови и бензинови двигатели на газ. Подходящо е също така за смазването на по-малки лекотоварни автомобили. Изключително устойчив на термично и физическо натоварване продукт, който запазва своята вискозиметрия през целия експлоатационен живот. Ниска летливост. Оптималната вискозиметрия на ниска температура осигурява лесно стартиране и постоянно смазване при всички климатични условия. Продуктът отговаря и на новите спецификации ACEA (преди CCMC).


SYRINX FS SAE 5W/30; 5W/40
Специфика: Syrinx FS е двигателно масло за мощни леки автомобили,което е формулирано от най-качествените синтетични базови масла и най-новите добавки. Syrinx FS е разработено специално за всички модерни и мощни бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили, SUV, автомобили тип ван и камиони с турбокомпресор.


ORPHEUS FE SAE 5W/30
Специфика: ORPHEUS FE е напълно синтетично двигателно масло за бензинови, леки дизелови и двигатели на газ с или без турбокомпресор/катализатор, където се препоръчва масло за икономия на гориво. ORPHEUS FE е разработено със специални добавки и не само предоставя добра защита при удължен интервал на смяна, но е подходящо и за предотвратяване на задръстване на DPF филтъра при автомобили с Евро IV.По тази причина ORPHEUS FE показва ниско съдържание на сулфатна пепел, както и на сяра и фосфор (технология „mid SAPS“). ORPHEUS FE осигурява по-чисто изгаряне, подобрена икономия на гориво (тестът M111 показа над 3% икономия на гориво) и ниски нива на вредни емисии.


APOLLO C3 SAE 5W/40
Специфика: APOLLO C3 е модерно, напълно синтетично двигателно масло за бензинови и дизелови двигатели с или без турбокомпресор или катализатор. APOLLO C3 гарантира бързо и постоянно смазване при студено стартиране и висока термична устойчивост при тежки експлоатационни условия в широк диапазон от температури. APOLLO C3 не само предлага перфектна защита от износване,но и срещу ръжда и корозия, като същевременно специални добавки предпазват частите на двигателя от нечистотии, утайка и отлагания.APOLLO C3 осигурява икономия на гориво и може да се смесва както със синтетични, така и с минерални двигателни масла.