Геотрейдинг представи най-доброто от е-скутерите Silence на MOTO EXPO 2023

03.05.2023

Испанската марка електрически скутери Silence беше представена от Геотрейдинг АД на специализираното изложение MOTO EXPO 2023. Всяка година на събитието се презентират над 20 световни марки мотоциклети и над 100 бранда аксесоари, а броят на посетителите нараства.

Между 20 и 23 април в София бяха показани най-популярните модели електрически скутери Silence – S01 и S02 в двете му модификации – High Speed и Low Speed. Екипът от професионалисти даде информация за техническите данни и характеристики на изложените модели пред засилен интерес от страна на посетителите. Впечатление на всички с неповторимия си дизайн направи батерията - тип количка на колелца, патентована в Европа.

Голямо внимание беше отделено на модел S02 Low Speed, който е перфектна алтернатива за лесно придвижване в града. С едно зареждане на батерията, която се предлага във вариант от 5,6 кВч, скутерът може да измине 52 км. Максималната скорост от 45 км/ч, която развива моделът, се хареса на много млади водачи, за които безопасното и лесно придвижване в града е основен приоритет. S02 Low Speed е прекрасно решение за спестяване на време и средства в градски условия, както и за всеки, който се стреми да се движи свободно и екологично в града.

По-опитните водачи и любители на високите скорости бяха впечатлени от модела S02 High Speed. Той е специално предназначен за градски условия и може да измине впечатляващите 137 км (според World Motorcycle Test Cycle - WMTC) с 5,6 кВч батерия и е с максимална достижима скорост от 95 км/ч. Представен беше и Silence S01 – един от най-популярните модели на марката. Той има няколко режима на управление. Eco, с максимална скорост от 70 км/ч, като позволява по-икономично и спокойно управление. City - проектиран за движение в града със скорост до 85 км/ч и режим Sport - до 100 км/ч. Спортният режим предлага по-добро ускорение и скорост при определени ситуации, както и по-голямо въздействие на регенеративната спирачка.

Пълната гама електрически скутери Silence, можете да видите в нашия шоурум, на ул. „Околовръстен път“ 459 в Многофункционален комплекс ProAuto, както и да заявите тестдрайв на място.

За контакти: +359875770030

Email: office@silence.bg