260 деца се състезаваха в Рали Геотрейдинг 2019

05.06.2019

260 деца участваха в Рали Геотрейдинг 2019. Геотрейдинг АД организира партита на 1 юни в София и на 2 юни в Етрополе по случай Деня на детето, като отново покани децата на всички служители от групата ГЕОТЕХМИН да се забавляват заедно. Тази година празненствата бяха част от събитията, с които се отбелязва 44 години от създаването на Елаците-Мед и 20-годишнина на Елаците-Мед в Групата ГЕОТЕХМИН.

Sportswear DesignNike Air Max 270
Прочети още...

Д-р Иван Вутов е избран за член на УС на Научно-техническия съюз по МДГМ

16.05.2019

Д-р Иван Вутов е избран за член на Управителния съвет на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия (НТС по МДГМ) от делегатите на Общото събрание на организацията, проведено на 10 май. Д-р Вутов влезе в ръководството на организацията като представител на Геотрейдинг АД. Дружеството е колективен член на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия от 2009 г.

Buy KicksAir Jordan
Прочети още...

Д-р Иван Вутов е новият председател на УС на Индустриален клъстер Средногорие

15.05.2019

На 9 май д-р Иван Вутов, замeстник-управител на Геотехмин ООД и председател на Съвета на директорите на Геотрейдинг АД, беше избран за председател на УС на Сдружение Индустриален клъстер Средногорие. Той пое щафетата от г-н Тим Курт, главен изпълнителен директор и вицепрезидент на Аурубис България АД.

Sports ShoesAsics Onitsuka Tiger
Прочети още...

Ученици от гимназията в Златица посетиха сервизния център ProAuto в Етрополе

19.04.2019

Осмокласници от Аграрно-техническата професионална гимназия в гр. Златица посетиха сервизния център ProAuto на Геотрейдинг АД в гр. Етрополе. 11-те ученици се обучават в специалност „Автотранспортна техника“, а посещението им е част от проекта за дуално обучение в училището, в който от учебната 2018/2019 година партньори са и Геотрейдинг АД, Геострой АД и Елаците-Мед АД.

Authentic Nike SneakersNike - Shoes & Sportswear Clothing
Прочети още...

Смазочните продукти ProAuto се произвеждат от Геотрейдинг АД

01.02.2019

Геотрейдинг АД осъществи още една от стратегическите си цели за разширяване на портфолиото от продукти, които предлага. Компанията произвежда смазочни продукти под собствената марка ProAuto, подходящи за леки и тежкотоварни автомобили, специализирана, строителна и минна техника. На българския пазар вече се продават двигателни, хидравлични, трансмисионни масла и греси с марка ProAuto, произведени от специално подбрани висококачествени суровини. По този начин Геотрейдинг АД следва успешно стратегията си да продава продукти с отлично качество и на конкурентни цени.   

short url linkNike
Прочети още...

Предлагаме ексклузивно пет химически продукти, произведени от „Жупа“ Крушевац

21.01.2019

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба на още два вида химически реагенти, произведени в сръбския завод „Жупа“ - Крушевац, собственост на БИН Комерс ДОО. От месец януари 2019 г. българската компания предлага ексклузивно на територията на България и калиев етил ксантогенат и калиев изобутил ксантогенат. През пролетта на 2018 г. Геотрейдинг АД има ексклузивитет за българския пазар и за калиев амил ксантогенат; калиев бутил ксантогенат и натриев изопропил ксантогенат.

Buy SneakersΑνδρικά Nike
Прочети още...

Геотрейдинг АД подкрепи събитието за деца „Лов на съкровища“

07.12.2018

Геотрейдинг АД подкрепи приключенското събитие за деца „Лов на съкровища“. Инициативата се организира от списание BBC Знание и Националния природонаучен музей в партньорство с Българската минно-геоложка камара. За любознателните приключенци бяха осигурени награди от дружествата, които членуват в камарата, сред които е Геотрейдинг АД.

buy shoesNike
Прочети още...

ГЕОТРЕЙДИНГ АД и ШМИЦ КАРГОБУЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД сключиха договор за партньорство

17.12.2018

Геотрейдинг АД и Шмиц Каргобул България ЕООД сключиха договор за партньорство. Сервизният център на Геотрейдинг АД ProAuto в град София вече е официален сервизен партньор на Шмиц Каргобул България ЕООД. В ProAuto се извършва цялостна поддръжка на всички гаранционни и следгаранционни ремаркета и полуремаркета, произведени от германската компания. Целта е в дългосрочен план партньорството между двете компании да доведе до предоставянето на по-качествени сервизни услуги и цялостни решения на клиентите.

latest Running SneakersNike
Прочети още...

Геотрейдинг АД участва в „Дни на кариерата“ на ТУ-София

29.10.2018

Над 100 студенти се запознаха с възможностите за стаж и работа, които компанията предлага 

spy offersNIKE
Прочети още...

ГЕОТРЕЙДИНГ АД е ексклузивен представител на продуктите за минната индустрия на SHAREATE TOOLS LTD

09.07.2018

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба за територията на България на висококачествените продукти за минната индустрия на китайския производител SHAREATE TOOLS LTD.

Buy KicksNike
Прочети още...

Децата на служителите от група ГЕОТЕХМИН се забавляваха на „Островът на машините“

07.06.2018

 

Децата на служителите от групата ГЕОТЕХМИН се впуснаха в приключения на „Островът на машините“ – празник по случай 1 юни, организиран от „Геотрейдинг“ АД. Той бе награда за всички малчугани, включили се в творческия конкурс. С рисунки, макети на машини, стихотворения, разкази и песни децата и тази година показаха своя огромен талант и необятното си въображение по две теми – „Ако бях вълшебник“ и „Машините на бъдещето“.

Sports brandsNike
Прочети още...

Геотрейдинг АД стана ексклузивен представител на химически продукти от „Жупа“ Крушевац

07.06.2018

 

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба на химически реагенти, произведени в сръбския завод „Жупа“ -Крушевац, собственост на „БИН Комерс“ ДОО.

Running sports/New Releases Nike
Прочети още...

Геотрейдинг АД с детски конкурс и празник за групата Геотехмин

05.06.2017

Геотрейдинг АД организира творчески конкурс за децата на всички служители на групата Геотехмин. Участниците, както и техните родители, бяха гости на празник, организиран от Геотрейдинг АД по случай 1 юни.

latest Running SneakersOfficial Look at the Air Jordan 1 Zoom Comfort "PSG"
Прочети още...

Пет нови моделa гуми представя Геотрейдинг на БАТА Агро 2017

19.04.2017

Пет нови моделa гуми от марките Belshina и Bontyre ще представи Геотрейдинг АД на БАТА Агро 2017. Изложението ще се проведе от 16 до 19 май на летището в Стара Загора.

Sportswear free shippingNike Air Force 1 07 Khaki Dark Green Medium Olive /Black-Starfish
Прочети още...

Belshina предлага 70 модела гуми за селкостопански машини

01.03.2013

70 модела гуми с различни размери и предназначение предлага марката Belshina („Белшина“) специално за селскостопанския сектор. Геотрейдинг АД е изключителен представител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Македония, Турция и Албания.

Adidas footwearAir Jordan
Прочети още...

Геотрейдинг с две марки гуми на Зоотехния 2017 в Гърция

27.01.2017

Геотрейдинг ще вземе участие на изложението Зоотехния 2017, което ще се проведе в International Exhibition Center в Солун, Гърция от 2 до 5 февруари. На фирмения щанд посетителите ще могат да разгледат експонати и да получат информация за добре познатите агрогуми Belshina. Геотрейдинг ще представи и най-новата марка гуми от своето портфолио – руските Bontyre.

jordan Sneakersロングコート コーデ特集!大人メンズの旬な着こなし&おすすめアイテム紹介 , メンズファッションメディア
Прочети още...

Геотрейдинг връчи специална награда в конкурса „Агробизнесмен на България 2016“

28.11.2016

Геотрейдинг АД даде своя специална награда по време на конкурса „Агробизнесмен на годината 2016“ на Гумснаб ЕООД на 24 ноември т.г. Призът - ваучер за покупка на гуми Belshina на стойност от 1000 лв., беше връчен от г-жа Красимира Янева – директор „Връзки с обществеността“ в Геотрейдинг АД на г-жа Златина Борисова – директор „Маркетинг“ в Гумснаб ЕООД.

Nike air jordan Sneakers30 Winter Outfit Ideas to Kill It in 2020 - Fashion Inspiration and Discovery
Прочети още...

LiuGong представя революционeн челен товарач

25.11.2016

Революционен нов продукт - челен товарач с вертикално вдигане на кофата беше представен от китайския производител на строителна и минна механизация LiuGong (ЛиуГонг) в средата на ноември. Новата технология е изключително важна стъпка не само за развитието на LiuGong, а и за индустрията за производство на строителна техника.

Sports brandsNike
Прочети още...

Геотрейдинг АД представи най-доброто от LiuGong, Lännen и Atlas Copco на СтроМа Експо

21.09.2016

Три марки строителна механизация представи Геотрейдинг АД на изложението СтроМа Експо 2016 – LiuGong, Lännen и Atlas Copco. Цели 7 машини показаха на професионалната публика какво могат на терен, а други 5 бяха на щанда на дружеството.

jordan SneakersVSCT Clubwear Herren Jogginghose MC Nylon Striped in orange 767719
Прочети още...

Геотрейдинг АД представя 12 машини на СтроМа Експо

26.08.2016

12 машини на марките LiuGong, Lännen и Atlas Copco ще представи Геотрейдинг АД на изложението СтроМа Експо, което ще се проведе от 14 до 16 септември в МДЗ Балша. Опитни оператори от Китай, Финландия и България, ще демонстрират пред посетителите възможностите на строителната механизация. Всеки, който желае, ще може да я тества.

Sports Shoesadidas Yeezy Boost 350
Прочети още...

ГЕОТРЕЙДИНГ АД ЩЕ УЧАСТВА В БАТА АГРО 2016

09.08.2016
Геотрейдинг АД
ще участва в есенното издание на БАТА Агро, което ще се проведе от 30 август до 3 септември на летището в Стара Загора. На фирмения щанд на площ № W61 ще бъдат изложени аграрни гуми Belshina, смазочни материали Rymax, лагери RKB и филтри SF-filter. Ще бъдат представени и два колесни минитоварача на китайския производител LiuGong - CLG 365B и CLG 385B.

Adidas shoesGirls Air Jordan
Прочети още...

Любопитни факти за LiuGong

01.08.2016

  • LiuGong заема 22-ро място в класацията на най-големите производители на строителна техника в света. През 2015 г. реализира 1.02 млрд. щатски долара приходи от продажби на над 24 425 артикула.
  • LiuGong е първата китайска компания, която въвежда производството на тежка механизация. През 1966 г. компанията създава първия модернизиран челен товарач в Китай.Sport mediaTHE SNEAKER BULLETIN
Прочети още...

История на LiuGong

18.07.2016

Приблизително 60 години LiuGong Machinery Corporation е лидер в китайската индустрия за производство на строителна техника.

jordan SneakersDámske snehule - pripravte sa do snehu
Прочети още...

Lännen 8800i героят на Off Road Show & Expo

23.06.2016

Многофункционалният багер Lännen 8800i и неговият оператор Веселин Даков се превърнаха в герои на състезанието Off Road Show & Expo, което се проведе на 18 и 19 юни зад София ринг мол. За двата дни мощната машина беше използвана над 25 пъти, в които изваждаше затънали джипове от състезателното трасе.

latest jordan SneakersNike
Прочети още...

Lännen 8800i изгражда състезателно трасе за Off Road Show & Expo

07.06.2016

Геотрейдинг АД ще предостави многофункционалния Lännen 8800i за зрелищното събитие Off Road Show & Expo, което ще се проведе на 18 и 19 юни върху зелените площи зад Sofia Ring Mall. Огромната машина ще изгради специалните трасета и препятствия по състезателния терен, а по време на събитието ще е в готовност да изтегля закъсали високопроходими машини. В деня след надпреварата Lännen 8800i ще подравни терена.

Sports NewsNike
Прочети още...

ГЕОТРЕЙДИНГ АД организира конкурс и празник за 1 юни

03.06.2016

По повод Деня на детето 1 юни Геотрейдинг АД организира конкурс за рисунка за децата на служителите от дружеството.

Adidas shoesAir Jordan 1 Retro High OG Wmns "Panda" CD0461-007 Women/Men Super Deals, Price: $98.03 - Air Jordan Shoes
Прочети още...

LiuGong представи подобрена серия багери на BAUMA 2016

28.04.2016

Световноизвестният китайски производител LiuGong за пети пореден път участва в най-голямото изложение за строителна техника BAUMA в Мюнхен. LiuGong показа 14 свои машини. Забележителна беше цялата Е-серия от 7 багера с работно тегло между 15 и 50 тона. Те бяха представени за първи път на изложението. Това съобщи Геотрейдинг - официалният представител на LiuGong за България.

best Running shoes brand大注目アイテム!モンスターパーカーを使ったおすすめコーデ12選
Прочети още...

Цените на камионските гуми Belshina са с около 10% по-ниски

25.04.2016

Цените на камионските гуми Belshina вече са с около 10% са по-ниски, а за агрогумите – с до 25%. Това съобщи оторизираният представител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Албания и Турция Геотрейдинг АД. Дружеството предоставя 1 г. гаранция за износването на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти на всички видове гуми на беларуския производител, независимо дали са камионски, индустриални, агро или за леки автомобили.

Sports brands2021年注目!おしゃれメンズも夢中のネクストブレイク必至スニーカー10選
Прочети още...

Полиуретанови ситови повърхности INE-FLOW за висока производителност

22.04.2016

Ситовите повърхности INE-FLOW, изработени от полиуретана Inaprene®, и патентовани от испанската компания Инелас Полиуретанос, имат до 10 пъти по-дълъг живот в сравнение със стоманените и осигуряват по-висока производителност.

jordan release dateNike Air Force 1 High
Прочети още...

Геотрейдинг АД предлага агрогуми Belshina на изгодни цени

15.04.2016

С до 25% по-ниски цени на агрогумите предлага официалният вносител на Belshina за България и Гърция и дилър за Албания и Турция - Геотрейдинг АД. Дружеството дава 1 г. гаранция за изтъркването на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти.

latest Running SneakersNike for Men
Прочети още...

LIUGONG ПРЕДСТАВЯ 14 МАШИНИ НА BAUMA 2016

06.04.2016

Световноизвестният китайски производител LiuGong ще представи 14 строителни и минни машини на най-голямото изложение за механизация BAUMA 2016. Те ще бъдат демонстрирани на щанд FM417 между 11 и 17 април в Мюнхен. Това съобщи официалният представител на LiuGong за България Геотрейдинг АД.

Best Authentic SneakersAir Jordan III (3) Retro Black/ Cement - Now Available
Прочети още...

Представят Lännen 8800i Rail на най-голямото строително изложение

23.03.2016

Мултифункционалният багер-товарач Lännen 8800i Rail ще бъде представен на най-голямото изложение за строителна и минна техника в света - BAUMA 2016 в Мюнхен. Възможностите на машината ще бъдат

Asics footwearEspina(エスピナ)のアイテムを使ったコーディネート一覧
Прочети още...

Челният товарач LiuGong 856H покрива стандарта Евро IV

09.03.2016

Новият челен товарач LiuGong 856Н е с двигател, който отговаря на стандарта за вредни емисии Евро IV. Той се продава в България от оторизирания представител на китайския бранд за страната Геотрейдинг АД.

Best SneakersNike Shoes
Прочети още...

Lännen 8800i Rail печели състезанието с времето при жп ремонтите

02.03.2016

Надпреварата с времето е най-голямото предизвикателство пред работата на екипите, които сменят проводници над жп линии в Хелзинки. Когато до 1500 влака минават по разписание през работната площадка,

Best SneakersAir Jordan
Прочети още...

Първият служител с грамота за „Цялостен принос“

17.12.2015

Изпълнителният директор  г-н Иван Вутов връчи грамота за „Цялостен принос“ на първия служител на дружеството г-жа Лалка Цветкова. Тя получи наградата на тържествена вечеря по случай 10-годишния юбилей на Геотрейдинг АД.
latest Nike releaseNIKE(ナイキ)のアイテムを使ったコーディネート一覧
Прочети още...

Геотрейдинг отново взе награда за изключителен дилър на LiuGong

15.12.2015

За втора поредна година Геотрейдинг АД получи награда за изключителни постижения като дилър на един от най-големите производители на строителни машини - LiuGong. Специалният плакет беше връчен на изпълнителнияjordan Sneakersツーブロック × アシメ 【最新メンズヘアカタログ】 , メンズファッションメディア
Прочети още...

Посланикът на Беларус на щанда на Геотрейдинг на StroMa Expo 2015

16.09.2015

На 16-ти септември 2015 г. се състоя откриването на пилотното издание на изложение за машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия StroMa Expo 2015. Събитието се проведе на територията на МДЗ Балша, където бяха обособени площи за провеждане на демонстрация на специализирана техника.Best jordan SneakersNike
Прочети още...

Световен фотоконкурс: LiuGong през моите очи

04.09.2015

Стартира международният конкурс за фотография "LiuGong през моите очи". Клиентите на Геотрейдинг АД, оторизиран представител на марката за териоторията на България, могат да се включат в него като направят снимка или видео на машините LiuGong.

Sport mediaBoots
Прочети още...

Геотрейдинг участва в първото издание на StroMa Expo

31.08.2015

В периода 16-18 септември 2015 г. Геотрейдинг АД ще вземе участие в пилотното издание на специализирано изложение на машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия StroMa Expo 2015. Събитието ще се проведе на територията на МДЗ Балша, където ще бъдат обособени площи за демонстрация на техника. 

Best Authentic Sneakersグッチ × ノースフェイス コラボレーションが発表 (GUCCI THE NORTH FACE) , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!
Прочети още...

Геотрейдинг АД получи златен и сребърен плакет

19.06.2015

Геотрейдинг АД получи златен и сребърен плакет по време на тържественото събрание по повод 50-годишния юбилей на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия. Златното отличие е награда за дългогодишното сътрудничество между дружеството и Съюза. Наградите бяха връчени на изпълнителния директор на дружеството г-н Иван Вутов.

affiliate link traceNike
Прочети още...

Геотрейдинг АД спонсорира Академия „Икономика“

05.05.2015

В качеството си на член на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Геотрейдинг АД спонсорира Академия „Икономика“. Инициативата дава възможност за кариерно развитие на студенти във втора и трета година от тяхното обучение. Основната цел е те да бъдат подпомогнати чрез практически опит, който обикновено не достига на младите хора за добри стартови позиции в професионалния им живот. Същевременно се разрешава и проблемът на работодателите с откриването на подготвени кадри за техния бизнес.

spy offersAir Jordan 1 Retro High OG "UNC Patent" Obsidian/Blue Chill-White For Sale
Прочети още...

Първият автоцентър ProAuto отвори врати през август

27.03.2015

През месец август 2015 г. се състоя откриването на първия обект от веригата сервизи на Геотрейдинг АД с марката ProAuto. Той отвори врати за посетители на адрес ул. „Самоковско шосе“ №101, кв. „Горубляне“ в гр. София. Комплексът предлага услуги за сервизиране на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, както и за специализираната и строителна техника, както и директни продажби на: машини LiuGong, Lannen и Dynapac лагери RKB, смазочни материали Rymax, филтри SF-Filter, износоустойчиви части Hensley, Everdigm, както и гуми Belshina, Michelin и Bridgestone.

Sportswear free shippingNike Shoes
Прочети още...

135-годишна църква в Душанци напълно възстановена

03.02.2015

На 01-ви февруари 2015 г. църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Душанци беше осветена от Ловчанския митрополит Гавриил. 135-годишният храм отваря врати за вярващите след основен ремонт и реставрация на стенописите, извършени благодарение на дарителската подкрепа на Геотрейдинг АД и инициативата на кмета, г-жа Вера Бойчева.

Sports brandsNike sneakers
Прочети още...

Геотрейдинг участва в изложение в Гърция

27.01.2015

От 29-ти януари до 01-ви февруари 2015 г. Геотрейдинг АД взе участие в изложение „Зоотехния 2015“ в град Солун, Гърция. Изложбената площ на дружеството беше разположена в Павилион №12, Щанд №22. Панаирът бе със селскостопански профил и привлича посетители от цял свят.

Sportswear free shippingGifts for Runners
Прочети още...

Геотрейдинг избра Служител на годината

23.12.2014

На 23-ти декември 2014 г. се състоя финалът на конкурса „Служител на годината – 2014“ на Геотрейдинг АД. Лауреатите в него бяха определени чрез ежемесечно гласуване от членовете на екипа на компанията. Те получиха своите награди от г-н Иван Вутов, изпълнителен директор на дружеството.

Running sportsAir Jordan 8 Retro Alternate 305381-104
Прочети още...

Геотрейдинг получи грамота от LiuGong

28.11.2014

На 17-ти ноември 2014 г. в централата на „LiuGong“ в град Лиуджоу, Китай, се състоя международната годишната среща на дилърите на  марката. В нея взеха участие дистрибутори на нейните машини от цял свят. Част от програмата на събитието беше награждаването на компаниите, показали изключителни резултати през последната година.  

Authentic Sneakers2021年はコラボレーション祭り!人気ブランドのコラボアイテム10選
Прочети още...

Геотрейдинг с награда за щанд на панаира в Пловдив

06.10.2014

За своя външен щанд Геотрейдинг АД получи награда за най-добър дизайн на панаирна експозиция. Признанието беше присъдено от Националната асоциация за дизайн и реклама на специална церемония. Геотрейдинг АД взе участие в тазгодишното издание на „Международен технически панаир“ в гр. Пловдив в периода 29 септември – 04 октомври 2014 г. Дружеството беше представено на две изложбени площи: на открита площ ХІІ-19 и на закрита площ R1 в Палата №14.

Nike footwearnike air supreme low profile black friday sales DD5227-234 Release Date
Прочети още...

Геотрейдинг с щанд на БАТА Агро 2014

02.07.2014

Геотрейдинг АД взе участие в селскостопанското изложение "БАТА Агро 2014" в периода 26-29 август 2014 г. на летището в гр. Стара Загора. Събитието е сред най-посещаваните аграрни форуми в България, привличащ посетители от страната и чужбина.

buy shoesAir Jordan Release Dates 2021
Прочети още...

Геотрейдинг участва в изложение в Добрич

23.06.2014

В периода 05-09 август 2014 г. Геотрейдинг АД взе участие в изложение "Селското стопанство и всичко за него 2014" в гр. Добрич със собствен щанд на Централна алея №1. Мероприятието беше с аграрна насоченост, като неговата основна цел бе да покаже иновациите в земеделската индустрия.

Running sneakersNike Air Max 90 W nike elite running clothes
Прочети още...

Геотрейдинг стана официален дилър на Bridgestone

15.04.2014

От март 2014 г. Геотрейдинг АД придоби дилърски права за дистрибуция на гуми "Bridgestone". Българското дружество извършва доставки на продуктите на японския производител на марките "Bridgestone", "Firestone" и "Dayton". Продуктовата селекция включва гуми за автомобили, ванове, мотоциклети, камиони, автобуси, строителни машини, земеделска техника и минна механизация.

jordan SneakersAir Jordan 5 (V) Original - OG White / Black - Fire Red
Прочети още...

Геотрейдинг взе участие в гръцко изложение

04.02.2014

В периода 30 януари – 02 февруари 2014 г. Геотрейдинг АД взе участие в изложение "Агротика 2014" в Солун, Гърция. Панаирът беше със селскостопански профил и даде възможност на фермери от различни страни за среща с производители и вносители на продукти за аграрната индустрия.

Running sneakers【国内1月29日先行発売予定】バンズ オーセンティック レザー ブラック (V44CF LEATHER) - スニーカーウォーズ
Прочети още...

Геотрейдинг с двукратен победител в Служител на годината

17.12.2013

На 16-ти декември 2013 г. екипът на Геотрейдинг АД определи печелившите в конкурса "Служител на годината – 2013". Те бяха наградени на специална церемония от г-жа Емилия Илиева, заместник-изпълнителен директор на дружеството.

Authentic SneakersNike
Прочети още...

Геотрейдинг АД представи LiuGong в Пловдив

19.09.2013

От 30-ти септември до  05-ти октомври 2013 г. Геотрейдинг АД участва с две изложбени площи в Международен технически панаир Пловдив. Техническото изложение провежда ежегодно и е най-посещаваното в България.

Running sport mediaNike nike lebron xiii low image resolution Red Black White - Buy Air Jordan 1 Retro (white / black / varsity red), Price: $60.85 - Air Jordan Shoes
Прочети още...

Геотрейдинг АД с щанд на изложение в Добрич

02.08.2013

В периода 27-31 август 2013 г. Геотрейдинг АД се включи с представителен щанд в XXI-то издание на изложението "Селското стопанство и всичко за него" в град Добрич. Панаирът беше с аграрна насоченост, като целта му бе да срещне производителите и вносителите на селскостопанско оборудване с потребители от страната и чужбина.

Nike air jordan SneakersNike
Прочети още...

Дебют на Геотрейдинг АД на БАТА Агро 2013

30.04.2013

Геотрейдинг АД взе участие за първи път в "БАТА Агро 2013" в тазгодишното издание на международното селскостопанско изложение. То се проведе в периода 13-17 май 2013 г. на аерогарата в град Стара Загора.

Nike SneakersNike
Прочети още...

Геотрейдинг става изключителен дистрибутор на Inelas Poliuretanos

13.03.2013

През март 2013 г. Геотрейдинг АД придоби изключителни дистрибуторски права за разпространение на продуктите на "Inelas Poliuretanos" на територията на България, Гърция и Македония. "Inelas Poliuretanos" е компания с дългогодишни традиции в изработката на качествени полиуретанови изделия. От нейното създаване през 1966 г. в Сарагоса тя е лидер в производството на полиуретан с отлични характеристики.

MysneakersUpcoming 2020 Nike Dunk Release Dates
Прочети още...

Геотрейдинг АД избра Служител на годината

27.12.2012

На 21 декември 2012 г. се състоя финалът на конкурса "Служител на годината - 2012" на Геотрейдинг АД. Екипът на дружеството избра спечелилите чрез гласуване, което се провеждаше в края на всеки месец през 2012 година.

Sports brands/New Releases Nike
Прочети още...

Участие на Геотрейдинг ООД в Международен панаир в Пловдив

11.09.2012

Геотрейдинг ООД се включи с две изложбени площи в Международен технически панаир в Пловдив в периода 24-29 септември 2012 г.

Sports ShoesNike News
Прочети още...

Геотрейдинг ООД представи електрокар на Amkodor в Добрич

31.07.2012

Геотрейдинг ООД взе участие в ежегодното изложение "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич в периода 28 август – 01 септември 2012 г. на собствен щанд на Централна алея №4 , до входа на панаирните площи.

jordan SneakersBoots
Прочети още...

Геотрейдинг ООД се сертифицира по три стандарта на ISO

15.06.2012

Геотрейдинг ООД изпълни успешно процеса на интеграция на три системи за интегрирано управление:

-      ISO 9001:2008, за управление на качеството;

-      ISO 14001:2004, за околна среда;

-      OHSAS 18001:2007, за здравословни и безопасни условия на труд.

bridgemediaNike
Прочети още...

Геотрейдинг ООД с две нови партньорства

05.06.2012

През май 2012 г. Геотрейдинг ООД постави началото на две нови партньорства с швейцарския производител на лагери RKB и със словашката компания за гумено-транспортни ленти "Matador". Българското дружество стана оторизиран дистрибутор на широката продуктова селекция на двете марки за територията на България.

short url linkJordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%
Прочети още...

Японски деца от засегнат от цунами град гостуват в България

04.06.2012

По инициатива на министъра на външните работи Николай Младенов японски ученици от райони, пострадали при голямото земетресение от 11 март 2011 г., пристигнаха на екскурзия в България. Групата от 16 ученици и 4 придружители от град Хигаши Мацушима, префектура Мияги, посети страната от 27 май до 4 юни 2012 г. Посещението на учениците в България се осъществи с помощта на български дарители, сред които е и Геотрейдинг ООД.

latest RunningAir Jordan 5 (V) Original - OG White / Black - Fire Red
Прочети още...

Геотрейдинг ООД съорганизатор на демонстрация на машини

08.05.2012

Геотрейдинг ООД беше сред организаторите на демонстрация на транспортна и специализирана техника, която се проведе в периода 15-17 май 2012 г. в град Пловдив, комплекс „Mercedes Benz”. Събитието състоя за втора поредна година, като неговата цел беше да запознае клиентите в бранша с новостите при комуналните и строителните машини, както и аксесоарите и резервните части за тях.

Adidas footwearTHE SNEAKER BULLETIN
Прочети още...

Геотрейдинг ООД представи Amkodor 211 на изложение АГРА 2012

23.02.2012

Геотрейдинг ООД взе участие в международна селскостопанска изложба "АГРА 2012" в периода 06-10 март 2012 г. Дружеството беше представено със собствен щанд с нов дизайн на открита площ V-55 на територията на панаира в Пловдив.

Sport mediaGifts for Runners
Прочети още...

Награждаване на Служител на годината - 2011

04.01.2012

На 23 декември 2011 г. беше извършена церемонията по награждаването на "Служител на годината – 2011" на   Геотрейдинг ООД. Екипът на дружеството избра г-жа Яна Илиева, ръководител на отдел "Резервни части и консумативи", за победител в конкурса. Тя беше наградена със специална грамота и статуетка от г-н Иван Вутов, управител на компанията.

Buy KicksAir Jordan 1 Retro High OG Wmns "Panda" CD0461-007 Women/Men Super Deals, Price: $98.03 - Air Jordan Shoes
Прочети още...

Геотрейдинг ООД с щанд на изложение Технома в Скопие

10.10.2011

Геотрейдинг ООД се включи с представителен Щанд №209 в Зала №2 в 37-то издание на изложение "Технома", което се намира на територията на Скопски панаир, Македония. Събитието се проведе в периода 18-22 октомври 2011 г. Неговият профил беше с техническа насоченост за компаниите в сферата на строителството, на енергетиката и на металургията.

jordan release datePatike
Прочети още...

Геотрейдинг става ексклузивен представител на ОАО Amkodor

04.10.2011

Геотрейдинг ООД придоби ексклузивни дистрибуторски права за продажба на продуктите на ОАО "Amkodor" на територията на България, Гърция и Македония. От септември 2011 г. българското дружество стана представител на широката гама продукти на белоруския производител на механизация за строителната, пътно-строителната, горската и селскостопанската индустрия.

Sportswear DesignNike SB
Прочети още...

Геотрейдинг ООД с две площи на Пловдивски панаир

13.09.2011

Геотрейдинг ООД взе участие в есенното издание на Международен технически панаир в град Пловдив с две изложбени площи в периода 26 септември - 01 октомври 2011 г. Дружеството беше представено на открита площ V-22 и в Палата №14 с щанд R3.

Sports ShoesM2k Tekno
Прочети още...

Геотрейдинг представи аграрни гуми в Добрич

10.08.2011

Геотрейдинг ООД участва с изложбена площ на Централна алея №4 в Добрички панаир, който се проведе в периода 30.08.2011 г. – 03.09.2011 г. В качеството си на изключителен представител на марката за България, Гърция и Македония, както и дилър за Албания и Турция Дружеството презентира аграрни гуми "Belshina".

buy footwearZapatillas de baloncesto Nik
Прочети още...

Геотрейдинг става ексклузивен дистрибутор на Triman Group

11.05.2011

През 2011 г. Геотрейдинг ООД придоби ексклузивни дистрибуторски права за продажба на продуктите на "Triman Group" за България и Македония. Испанският производител на минна и строителна механизация има световно призната производствена програма, която осигурява първокласно качество и устойчивост на всеки детайл.

bridgemedia【国内1月29日先行発売予定】バンズ オーセンティック レザー ブラック (V44CF LEATHER) - スニーカーウォーズ
Прочети още...

Ден на отворените врати в склад на Геотрейдинг ООД

19.04.2011

Геотрейдинг ООД организира "Ден на отворените врати" в складова база за гуми "Слатина" за своите клиенти и партньори  на 20 април 2011 г. Гостите бяха добре дошли на адрес ул. "Източна тангента" №2 в периода от 09:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа.

MysneakersAutres
Прочети още...

Нови аграрни гуми "Belshina" представи Геотрейдинг на АГРА 2011

25.02.2011

Геотрейдинг ООД взе участие в международен селскостопански панаир "АГРА 2011" в Пловдив в периода 09-13 март 2011 г. Изложбената площ на компанията беше на открито с номер V-27 непосредствено срещу входа на Палата 4. Посетителите бяха добре дошли в павилиона на дружеството от 10:00 до 17:00 всеки работен ден.

Nike Sneakers StoreNIKE AIR HUARACHE
Прочети още...

Геотрейдинг участва с щанд в Зоотехния 2011, Солун

18.01.2011

Геотрейдинг ООД взе участие в аграрен панаир "Зоотехния 2011", който се проведе в периода 03-06 февруари 2011 г. в Солун, Гърция. Дружеството бе представено с щанд, намиращ се в Зала №13, изложбена площ №3А.

Authentic Nike Sneakersnike lunar janoski black and gold swoosh blue
Прочети още...

Геотрейдинг избра Служител на годината за 2010 година

29.12.2010

На 23 декември 2010 г. г-ца Рени Господинова, ръководител "Подбор на персонал и обучение" на Геотрейдинг ООД беше избрана от своите колеги за "Служител на годината – 2010". Тя беше наградена от управителя на дружеството, г-н Иван Вутов, със специална грамота и статуетка за постигнат висок професионализъм, отлично справяне със служебните си задължения и изключителен принос към просперитета на компанията.

Running sportsNike Releases, Launch Links & Raffles
Прочети още...

Дебют на Геотрейдинг на изложението Технома 2010 в Скопие

06.10.2010

Геотрейдинг ООД направи своя дебют като участник в изложението "Технома 2010" на територията на Скопски панаир, Македония. В периода 19.10.2010 г. – 23.10.2010 г. дружеството беше представено на Щанд №206 в Зала 2, в която бяха разположени български компании.

Sport mediaAir Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale
Прочети още...

Геотрейдинг участва в Технически панаир Пловдив

10.09.2010

Геотрейдинг ООД взима участие в 66-тото издание на Международен технически панаир в град Пловдив в периода 27.09.2010 г. – 02.10.2010 г. Дружеството, което е изключителен представител на гуми "Belshina" за България, Гърция и Македония и дилър за Албания и Турция, представя продуктите на белоруската марка на открита площ V-24 и на щанд S5 в Палата №14.

affiliate tracking url30 Winter Outfit Ideas to Kill It in 2020 - Fashion Inspiration and Discovery
Прочети още...

Публикация на продуктовия каталог на Геотрейдинг

12.08.2010

През месец август 2010 г. Геотрейдинг ООД публикува първия си официален продуктов каталог на български и английски език. Луксозното издание, създадено в колаборация с партньорите на компанията, е предназначено да улеснява намирането на информация и избора на необходимите на бизнеса стоки и услуги. То съдържа кратка история на дружеството, данни за обектите и координатите на професионалистите от всеки отдел, а продуктовите линии са разделени в четири основни категории:

Nike air jordan SneakersUpdated Air Jordan Sneaker Releases for 2021
Прочети още...

Нови аграрни гуми Belshina представени в Пловдив

11.08.2010

Изключителният представител на "Belshina" Геотрейдинг ООД показва нов внос беларуски гуми на ежегодното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич в периода 31.08.2010 г. – 04.09.2010 г.

MysneakersNike Air Force 1 High
Прочети още...

Геотрейдинг ООД участва в изложението "Транспорт и логистика"

15.05.2010

В периода 26-29 май 2010 г. екипът на Геотрейдинг ООД участва с щанд на предприятието на изложбена площ В2а в Зала 4 на изложение "Транспорт и логистика" в Интер Експо Център в София.

Best Authentic Sneakersadidas Yeezy Boost 350
Прочети още...

Геотрейдинг ООД с представителен щанд в Интер Експо Център София

10.03.2010

В периода 09-13 март 2010 г. Геотрейдинг ООД взима участие в 10-тото юбилейно изложение "Българска строителна седмица" в Интер Експо Център в София. Компанията е представена със собствен щанд на изложбена площ С11 в Зала 2, където посетителите могат да получат безплатна консултация и информационни материали от експертите в отдел "Гуми" към предприятието.

Asics footwearFASHION NEWS
Прочети още...

Геотрейдинг ООД на откриването на АГРА 2010

24.02.2010

Геотрейдинг ООД участва в откриването на 19-тото издание на Международна селскостопанска изложба АГРА в Пловдив (23-27 февруари 2010 г.) със собствен щанд на площ V-26. Управителят на компанията - г-н Иван Вутов уважи официалното откриване с присъствието си наред с останалите гости на събитието, сред които д-р Мирослав Найденов – министър на земеделието и храните и г-жа Светлана Карунец – съветник по търговско-икономическите въпроси към посолството на република Беларус в България.

bridgemediaAir Jordan 1 Low GS Ice Cream Drip CW7104-601 Release Date Info
Прочети още...

Награждаване на Служител на 2009 година на Геотрейдинг ООД

23.12.2009

На 23 декември 2009 г. управителят на Геотрейдинг ООД, г-н Иван Вутов, награди Красимир Деков, технически сътрудник от отдел „Горива и гориво-смазочни материали”, с признанието победител в конкурса Служител на 2009 година.

Best Sneakers困ったらここ!実家暮らしカップルの定番デートスポット5選
Прочети още...

Геотрейдинг ООД представи Белшина на Пловдивския панаир

05.10.2009

Геотрейдинг ООД представи автомобилни гуми на известната марка "Belshina" на Международния технически панаир в Пловдив (28 септември – 3 октомври 2009 г.). Дъщерното дружество на ГЕОТЕХМИН ООД е изключителен представител на пълната гама продукти за България, Гърция и Македония и дилър за Албания и Турция. Геотрейдинг ООД демонстрира гуми за автомобили с голяма и особено голяма товароподемност, за строителни, пътни и подемнотранспортни машини, за трактори и селскостопански съоръжения, за товарни автомобили и автобуси, както и за леки и лекотоварни коли.

Best jordan SneakersCheap Wholesale Nike Shoes,wholesale Nike Jordan Shoes,cheap Nike Air Max Shoes,wholesale China
Прочети още...

Геотрейдинг ООД започва производство на хидравлични маркучи

01.04.2009

Геотрейдинг ООД започва производствена дейност. От април 2009 г. дружеството, част от група ГЕОТЕХМИН, оборудва с качествени материали на фирма PARKER собствена работилница за хидравлични пневматични маркучи на територията на Елаците-Мед АД.

Nike air jordan Sneakersfree shipping nike yeezy warehouse store locations
Прочети още...