Геотрейдинг АД предлага зимните гуми WINTOURA на DAVANTI

28.10.2022

За зимен сезон 2022 – 2023 Геотрейдинг АД предлага на българския пазар зимната гама гуми Wintоura на Davanti. След дебюта си от преди 5 години тези гуми стават все по-популярни. „Причината е отличното съотношение между цената и високата им ефективност на пътя“, казаха от Геотрейдинг АД.

Размерите, в които се предлага гамата Wintоura са от 14 до 22 инча, разпределени между четири различни дизайна. По този начин всеки клиент може да намери подходящата Wintoura за неговия автомобил. В допълнение към стандартната гума Wintoura, производителят Davanti също така предлага Wintoura+ за супер спортни автомобили, Wintoura SUV за по-големи семейни превозни средства и Wintoura Van за лекотоварни.

Всички четири модела имат различни дизайни на протектора, всеки от които е проектиран за по-висока ефективност върху мокри, заледени и заснежени пътища.

С гумите Wintoura управлението на автомобила е по-лесно, а спирането е при ниско сцепление. Протекторът на Wintoura+ е създаден, за да подобри ефективността при мокро време за превозни средства с голяма мощност, а инженерните решения на Wintoura SUV осигуряват оптимален контрол при по-голям товар. Гумите Wintoura Van също така са проектирани да подобрят контрола при студено време при наличие на значителен товар, като същевременно са устойчиви на износване и имат по-дълъг пробег, като по този начин се намалят разходите на километър.

Ключът към ефективността на Wintoura е нейната усъвършенствана силициева смес, която е така формулирана, че да поддържа гъвкавостта и силата, когато средните температури паднат под 7 °C. Сертифицирани със символа „Тривърха планина със снежинка“ (3PMSF), всички модели от гамата Wintoura са с широки жлебове, с внимателно проектирани канали и ламели, за да увеличат максимално разпръскването на вода и сняг, както и да подобрят сцеплението.

„Гумите Wintoura са важни за потребителите на всеки пазар, където средните температури през зимата падат до едноцифрени стойности или са по-ниски“, казват от Davanti и допълват - „Безопасността е в основата на всичко, което Davanti Tyres прави.“

Повече за гуми Даванти можете да научите тук