Очаквайте Silence на Мото Експо 2022 г.

04.04.2022

Геотрейднг ще участва в тазгодишното издание на Мото Експо с испанския бранд електрически скутери Silence. Дружеството е официален дистрибутор на марката за България. Изложението ще се проведе от 15 до 19 април 2022 г. в Асикс Арена, като на място ще бъдат представени пълната гама електрически скутери с марката Silence – от премиум модела Silence S01, който е конкурентен на бензиновите като характеристики и възможности, до различните версии на популярния S02, който е сред най-продаваните на европейския пазар.* Скутерите на марката са с нулеви въглеродни емисии и са изключително подходящи както за хора, които искат да се придвижват бързо, икономично и в същото време да не замърсяват околната среда, така и за бизнес, свързан с градските доставки и споделената мобилност. 

 

Всички модели Silence са оборудвани с подвижни батерии с патентована технология за придвижване и благодарение на това могат да се транспортират и зареждат в обикновен контакт у дома или в офиса. В зависимост от капацитета на батерията, пробегът достига до 149 км. Моделът S02 се предлага и във вариант мотопед, чиято максимално допустима скорост е 45 км/ч, а батериите са литиево-йонни с капацитет 2 kWh или 5,6 kWh.

На щанд Silence от 15 до 19 април 2022 г. от 10.00 до 19.30 ч. в зала Асикс Арена ще Ви очаква професионален екип, който ще отговори на всички въпроси, които Ви интересуват.

*по данни на Scutum Logistic