Пет нови моделa гуми представя Геотрейдинг на БАТА Агро 2017

19.04.2017

Пет нови моделa гуми от марките Belshina и Bontyre ще представи Геотрейдинг АД на БАТА Агро 2017. Изложението ще се проведе от 16 до 19 май на летището в Стара Загора.

Агрогумите Belshina са познати на българския пазар от десетки години и са изключително търсени заради отличното съотношение между цена и качество. То не отстъпва на западните марки. В същото време цената, на която се предлагат, е по-добра. Това прави Belshina изгодна покупка за земеделските производители у нас.

На изложението БАТА Агро 2017 руският производител ООО „Поволжская шинная компания“ на марката гуми Bontyre ще бъде представен със своята висококачествена линия гуми за тежкотоварна техника. Гумите Bontyre са изключително надеждни, заради усилената конструкция, а пробегът, който осигуряват, не отстъпва на нивото на водещите световни марки. Руската марка ще бъде представена и с офроуд моделите гуми Stalker A/T и M/T за SUV и 4x4 автомобили.

На БАТА Агро 2017 г. Геотрейдинг АД ще представи и агрогуми Firestone, както и други видове продукти от портфолиото на търговското дружество – маслата Rymax, филтрите SF-Filters и лагерите RKB.

Щандът на ProAuto by Geotrading ще бъде W34. Там всеки ден от 9 до 18 часа компетентните служители ще очакват посетителите и ще ги консултират.