Геотрейдинг АД представи испанския бранд електрически скутери Silence на Мото Експо 2022

20.04.2022

Щандът на Silence на изложението Мото Експо 2022 беше притегателен център за всички, които искат да се придвижват бързо, икономично и в същото време да не замърсяват околната среда, но и за представители на бизнеса, свързан с градските доставки и споделената мобилност.

Официалният дистрибутор на бранда за България Геотрейдинг АД представи, както премиум модела на Silence S01, който е конкурентен на бензиновите като характеристики и възможности, така и различните версии на популярния S02, който е сред най-продаваните на европейския пазар.* Изключително атрактивна за посетителите се оказа подвижната литиево-йонна батерия. Тя може да бъде зареждана в обикновен контакт у дома или в офиса. В зависимост от капацитета й, 2 kWh или 5,6 kWh, пробегът достига до 149 км. Интерес предизвика и моделът S02 във вариант мотопед, чиято максимална скорост е 45 км/ч.

Пълната гама на е-скутери Silence може да бъде видяна в официалния шоурум, който се намира в Многофункционален комплекс ProAuto в  гр. София на ул. „Околовръстен път“ №459, като на разположение са и модели за пробно шофиране.

Допълнителна информация за електрическите скутери Silence, можете да научите на www.silence.bg, както и във Facebook и Instagram страниците на бранда за България.

*по данни на Scutum Logistic S.L.