Lännen 8800i изгражда състезателно трасе за Off Road Show & Expo

07.06.2016

Геотрейдинг АД ще предостави многофункционалния Lännen 8800i за зрелищното събитие Off Road Show & Expo, което ще се проведе на 18 и 19 юни върху зелените площи зад Sofia Ring Mall. Огромната машина ще изгради специалните трасета и препятствия по състезателния терен, а по време на събитието ще е в готовност да изтегля закъсали високопроходими машини. В деня след надпреварата Lännen 8800i ще подравни терена.

Висок адреналин и незабравими изживявания обещават организаторите на събитието от Sofia Ring Mall. Зелените площи зад търговския център ще станат арена за най-атрактивните високопроходими автомобили. Двудневно шоу с офроуд джипове ще се проведе за първи път в България. Ще има състезания с високопроходими офроуд автомобили. При някои надпревари автомобилите ще бъдат управлявани от опитни професионалисти, а при други - от посетители, които искат да премерят сили, с конкуренцията на специалното състезателно трасе. На изложбени площи ще бъдат показани и най-добрите в класа си 4x4 и SUV автомобили, а присъстващите на Off Road Show & Expo ще могат да ги тестват.

Допълнителна атракция на събитието ще са турнирите по теглене на джип, в които ще могат да се включат всички посетители, а за децата ще бъде изградена специална зона за забавления. Входът за Off Road Show & Expo ще е безплатен. Посетителите на събитието ще могат да се паркират без да плащат в паркингите на търговския център и на мебелния хипермаркет.

Повече за Off Road Show & Expo може да прочетете на: www.offroad-bulgaria.com.