Представят Lännen 8800i Rail на най-голямото строително изложение

23.03.2016

Мултифункционалният багер-товарач Lännen 8800i Rail ще бъде представен на най-голямото изложение за строителна и минна техника в света - BAUMA 2016 в Мюнхен. Възможностите на машината ще бъдат

демонстрирани на щанд Kinshofer FM.613 между 11 и 17 април. Това съобщи официалният дистрибутор на Lännen Tractors Oy за България Геотрейдинг АД.

Багер-товарачът Lännen 8800i има 4-цилиндров двигател с работен обем от 4,9 л, хидростатична кормилна система LS Orbitrol, светодиодни светлини за работа през нощта, кабина с извито предно стъкло, което осигурява максимална видимост на оператора и камери, така че машината да се движи лесно на заден ход. Към машината се монтират релсови колела отпред и отзад. Така оборудваният Lännen 8800i Rail се движи безпроблемно по коловози. Това, което отличава тази машина от стандартните багер-товарачи, е специалното й приложение при подмяна на електрическото окабеляване при жп и линеен транспорт. За целта, освен с релсови колела, Lännen 8800i Rail е снабден и с хидравлично кабелно устройство отпред, което не само развива новия кабел на макарата, а и едновременно с това се навива стрия, който трябва да бъде подменен. Освен релсови колела, на машината е монтирана и стрела за вишка на която е екипът, който работи по смяната на кабелите

Всички тези предимства на Lännen 8800i Rail, както и много други, може да бъдат видени на BAUMA 2016, където те ще бъдат показани от демо оператор. Посетителите на изложението ще се уверят, че многофункционалната машина е силна, бърза и адаптивна с отлични качества и възможности да се справя с предизвикателни задачи дори на off-road терени.

„Машината наистина е впечатляваща. Посетителите на BAUMA тази година в никакъв случай не трябва да пропускат щанда на Lännen Tractors Oy, защото това, което ще видят, наистина си заслужава“, казаха от Геотрейдинг АД. Lännen 8800i Rail се използва във Финландия, Швеция, Норвегия, Балтийските страни, Русия и в Словения. Багер-товарачът Lännen 8800i намира приложение при изграждането на тунели, строеж на метро, както и в минната индустрия.