Полиуретанови ситови повърхности INE-FLOW за висока производителност

22.04.2016

Ситовите повърхности INE-FLOW, изработени от полиуретана Inaprene®, и патентовани от испанската компания Инелас Полиуретанос, имат до 10 пъти по-дълъг живот в сравнение със стоманените и осигуряват по-висока производителност.

Ситовите повърхности INE-FLOW се отличават с голяма полезна пресевна площ и могат да бъдат произведени според изискванията на всеки клиент, съобразени със специфичните експлоатационни условия. Полиуретановите сита се отличават с лесен монтаж и не се нуждаят от поддръжка. Това съобщиха от Геотрейдинг АД. Дружеството е изключителен дистрибутор на продуктите на Инелас Полиуретанос на територията на Република България, Гърция и Македония.

Ситовите повърхности INE-FLOW са силно устойчиви на абразия, хидролиза, атмосферни влияния, озон и микроорганизми, както и на разредени киселини, масла, бензини и др. Също така се отличават с изключителна еластичност, дори при висока твърдост и ниска температура, притежават добра устойчивост на опън, разкъсване и срязване.

В ситовите повърхности INE-FLOW са вложени стоманени нишки, с цел постигане на по-голяма устойчивост на напрежения. Ситовите повърхности се отличават със способността да не се запушват лесно и са специално проектирани за пресяване на входящ материал с висока влажност и съдържание на глина.

Чрез сътрудничеството си с испанския производител Инелас Полиуретанос Геотрейдинг АД може да удовлетвори всички нужди на своите клиенти от доставка на полиуретанови детайли, изцяло съобразени с техните изисквания.