Геотрейдинг с две марки гуми на Зоотехния 2017 в Гърция

27.01.2017

Геотрейдинг ще вземе участие на изложението Зоотехния 2017, което ще се проведе в International Exhibition Center в Солун, Гърция от 2 до 5 февруари. На фирмения щанд посетителите ще могат да разгледат експонати и да получат информация за добре познатите агрогуми Belshina. Геотрейдинг ще представи и най-новата марка гуми от своето портфолио – руските Bontyre.

Дистрибуторът ще зарадва гръцките си клиенти със 7 нови модела гуми Belshina за агросектора. Те включват, както три вида задни и два вида предни гуми, така и един универсален и един за комбайн. Марката Belshina е с вече установено име на гръцкия пазар, като се слави с това, че превъзхожда ценово, а не отстъпва по качество на западните марки.

Руският производител ООО „Поволжская шинная компания“ на марката гуми Bontyre ще бъде представен със своята висококачествена линия гуми за тежкотоварна техника. Марката гуми е нова на пазара и уникално съчетава свойства като:

  • Висока надеждност (усилена конструкция);
  • Пробег, който не отстъпва на нивото на водещи световни марки;
  • Възможност за регенериране.

Посетителите ще могат да разгледат гумите Belshina и Bontyre на щанд номер 24 в павилион 12 във времето от 10 до 19 часа в четвъртък, петък и неделя, както  и от 10 до 20 часа в събота.