ГЕОТРЕЙДИНГ АД е ексклузивен представител на продуктите за минната индустрия на SHAREATE TOOLS LTD

09.07.2018

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба за територията на България на висококачествените продукти за минната индустрия на китайския производител SHAREATE TOOLS LTD.

„Партньорството дава възможност на Геотрейдинг АД да предложи на своите клиенти нов вид висококачествени продукти, предназначени за добивните компании“, каза изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Вутов.

SHAREATE TOOLS LTD. е световно признат китайски производител на продукти с широко приложение в минната индустрия - пробивни инструменти, три-ролкови длета за сондиране и резервни части за сонди. Компанията се е утвърдила като надежден и търсен доставчик за минната индустрия. SHAREATE TOOLS LTD. разполага с необходимото ноу-хау и технологии за производството и на волфрамови бутони, които се влагат при производството на пробивния инструмент.

Компанията е сертифицирана по ISO стандарт за качество и разполага с API сертификат. Към момента китайският производител има 35 собствени патента за продукти и технологии. SHAREATE TOOLS LTD. изнася продуктите си в над 10 държави, сред които Япония, Южна Корея, САЩ, Канада, Австралия, Русия и др.