Геотрейдинг подписа най-големия договор за индустриални гуми Bridgestone

31.01.2023

Геотрейдинг АД подписа договор за покупка на индустриални гуми Bridgestone. Договорените количества са за период от 3 години и са най-големите за територията на България.

„Геотрейдинг АД и Бриджстоун България имат търговски отношения от 2013 година и това е естествено продължение на нашето дългогодишно и успешно партньорство“, каза г-жа Емилия Илиева – изпълнителен директор на Геотрейдинг АД. Благодарение на този договор дружеството ще осигури навременни доставки на кариерни гуми за самосвали на своите клиенти.

„Всички от екипа на Бриджстоун България се гордеем с факта, че нашата компания е избрана за основен доставчик на индустриални гуми. Това е един от нашите най-големи договори за доставка на този размер гуми в Европа. Bridgestone Corporation е доказан световен лидер в областта на индустриалните гуми. Подписването на този дългосрочен договор с Геотрейдинг АД отново демонстрира високите стандарти и качеството на продуктите на Bridgestone.

Благодаря за доверието и вярвам, че това е поредната стъпка от едно дългогодишно успешно сътрудничество между нашите компании“, каза г-н Иво Добрев мениджър за България и Северна Македония на Bridgestone Europe.

Индустриалните гуми Bridgestone са подходящи за работа в тежки условия, при които се изисква допълнителна защита срещу механични повреди и работа при големи температурни амплитуди. Те имат по-добро сцепление, по-висока устойчивост на срязване, шарките на протектора удължават живота на гумите, а подсилените рамена намаляват щетите на страничната стена. С индустриалните гуми Bridgestone машините изминават по-големи разстояния и повишават своята производителност. С тези гуми се оптимизира времето за престой на механизацията при подмяна и ремонт на гуми.

 

Представителите на Геотрейдинг Красимир Деков и Ивайло Иванов – зам.-търговски директори, Емилия Илиева – изп. директор и на Bridgestone - Иво Добрев – мениджър за България и Северна Македония и Канаме Ямада – отговорник за индустриалните гуми за Европа.