Геотрейдинг АД участва в „Дни на кариерата“ на ТУ-София

29.10.2018

Над 100 студенти се запознаха с възможностите за стаж и работа, които компанията предлага 

Геотрейдинг АД участва за първи път в тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ в Техническия университет-София. Събитието се проведе на 23 и 24 октомври на територията на университета в София и събра десетки фирми, обединени от желанието да намерят най-подходящите стажанти и свои бъдещи служители.

Над 100 студенти от различни курсове и специалности посетиха щанда на Геотрейдинг АД и се запознаха с дейността на компанията и предложенията за стаж и постоянна работа.

„Благодаря на ректора на Техническия университет проф. Георги Михов и на организаторите на събитието от Кариерния център на университета за чудесната възможност да се срещнем директно със студентите и да им разкажем за нашата компания. Впечатлени и обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да трупат опит и трудови навици в реалния сектор. За нас ще бъде отговорност, но и привилегия да предадем знанията на експертите от компанията на тези млади хора, които са бъдещето на страната ни“, коментира изпълнителният директор на Геотрейдинг АД д-р Иван Вутов. 

Дружеството предлага платени стажове в различните отдели, както и в двата сервизни центъра за строителна и  специализирана техника ProAuto в София и Етрополе. Стажовете се договарят индивидуално с всеки студент, съобразяват се с учебната програма, за да отговорят в пълна степен на нуждите и желанията на младите хора за време на провеждане и продължителност на стажа. След приключването му студентите получават препоръка от Геотрейдинг АД, а някои от тях и предложение за постоянна работа. Младите хора, които посетиха щанда на фирмата, оцениха високо гъвкавостта на компанията по отношение на условията за стаж. Освен това дружеството представи и отворените си позиции за постоянна работа, които привлякоха вниманието предимно на студентите от по-горните курсове.

Геотрейдинг АД организира и томбола с награди за студентите на Техническия университет - София, които избраха да участват в нея. В края на втория ден от събитието представители на фирмата изтеглиха 10 студенти, на които ще бъдат предоставени фирмени подаръци от дружеството.