Цените на камионските гуми Belshina са с около 10% по-ниски

25.04.2016

Цените на камионските гуми Belshina вече са с около 10% са по-ниски, а за агрогумите – с до 25%. Това съобщи оторизираният представител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Албания и Турция Геотрейдинг АД. Дружеството предоставя 1 г. гаранция за износването на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти на всички видове гуми на беларуския производител, независимо дали са камионски, индустриални, агро или за леки автомобили.

Камионските гуми Belshina са с размери от 20 до 24 цола. Те са подходящи за всички видове тежкотоварни автомобили, както и за руските ГАЗ, МАЗ, КРАЗ, КАМАЗ, ЛИАЗ, УРАЛ и техните аналогии, както и за автобуси. От отварянето на новите производствени линии на завода в Беларус за камионски гуми през 2011 г. те вече са още по-качествени, произвеждат се по-големи количества, за да се покрият нуждите на все повече клиенти в различни страни в света.

Освен камионски и агрогуми, Геотрейдинг АД предлага и индустриални Belshina. Те са подходящи за пътностроителни и индустриални машини и са един от основните елементи на товарните автомобили, работещи в кариери и мини, както и на строителни обекти. Условията, в които работят самосвалите са разнообразни и зависят от типа на превозно средство, пътните и климатични условия на работа.

Гумите Belshina OTR отговарят на международните стандарти за вътрешно налягане, товароносимост, външен диаметър, ширина. Те покриват без проблем стандарта ETRTO на Европейска техническа организация за гуми и джанти (European Tyre and Rim Technical Organisation).

В беларуския завод контролът на качеството е по времето на целия производствен цикъл и започва още с влизането на суровините, които се тестват от специална акредитирана лаборатория. На следващия етап се следи стриктно производството, както и полуготовите продукти. На финала 100% от готовите гуми се тестват в изпитателен цех съгласно съответните изисквания. Всички видове гуми – независимо дали са за селскостопански машини, камиони, самосвали, пътностроителни машини, автобуси и леки коли са патентовани по два параметъра - конструкция и външен вид.

Беларуският завод Belshina произвежда над 300 вида размери гуми за камиони, мощни самосвали, промишлени, пътностроителни машини, автобуси, трактори и селскостопански машини и за леки коли. Близо 90% от произведените гуми са радиални. Висококачествените машини, с които се произвеждат гумите, както и квалифицираният персонал на завода, са гаранция за качеството на продуктите с марка Belshina. Те се продават в над 70 страни в света.