ГЕОТРЕЙДИНГ АД организира конкурс и празник за 1 юни

03.06.2016

По повод Деня на детето 1 юни Геотрейдинг АД организира конкурс за рисунка за децата на служителите от дружеството.

Темата беше „Големите машини“ и даде възможност на малките художници да развихрят въображението си и да представят различни видове механизация в творбите си. Участниците се състезаваха в 3 възрастови групи – до 5 години, от 6 до 9 и от 10 до 12.

Изпълнителният директор на Геотрейдинг АД г-н Иван Вутов избра най-добрите творби – по една от всяка група. Наградата при най-малките отиде при Ема Георгиева. Призът във втората възрастова група от 6 до 9 г. спечели Слав Трифонов, а при най-големите – Матей Минев. Те получиха специални награди – конструктори, по време на детския празник на 29 май в сервизния център ПроАуто в кв. „Горубляне“. Призовете им бяха връчени от заместник-изпълнителния директор на дружеството г-жа Емилия Илиева.

Подаръци за 1 юни имаше за всички малчугани, дошли на празника в ПроАуто. Те се насладиха на кукления театър, играха боулинг и участваха в ателие за ръчно изработени маски. Изключително голям интерес предизвика една от игрите –да сглобят и оцветят багер от картон. Тя даде възможност на малките да се превъплътят в инженери. Най-впечатляваща за децата беше демонстрацията с мини-багер и мини-челен товарач LiuGong. Накрая на партито децата имаха възможност да се качат и да се снимат с големите машини.