„Гордея се с труда на моите родители“ в Геотрейдинг

03.11.2023

Геотрейдинг АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, посрещна 18 деца на свои служители в рамките на инициативата „Гордея се с труда на моите родители“. Участниците бяха на възраст от 7 до 16 години. В Многофункционален комплекс ProAuto в София и в сервизна база ProAuto в Етрополе учениците научиха много и интересни факти за дейността на търговското дружество.

Заместник-търговските директори Красимир Деков и Ивайло Иванов, Йордан Крушков – ръководител направление „Резервни части“, Николай Младенов – ръководител направление „Сервизна и производствена дейност“ и Кирил Качаманов – директор „Управление сграден фонд“ разказаха много интересни факти за дейността на компанията, в която работят техните родители, а екип от „Човешки ресурси“ бяха водещи на събитието. Децата научиха много за дейността на Геотрейдинги и се забавляваха, отговаряйки на интересни въпроси за дейността и продуктите, които дружеството продава – минна техника, двигатели, гуми, резервни части и пр., както и видяха оборудваните помещения, където се извършват ремонтите и обслужването на техниката. Учениците отборно се състезаваха в игри с автомобилни гуми и балони, редиха пъзели и рисуваха какви искат да станат, когато пораснат.

Изненадите, наградите и подаръците също бяха важна част от събитието, което се проведе в рамките на „Гордея се с труда на моите родители“. Изпълнителният директор на Геотрейдинг АД – г-жа Емилия Илиева, връчи грамоти на всички участници и пожела на децата да бъдат любознателни, трудолюбиви и упорити, като следват мечтите си и постигат успехи.