Геотрейдинг отново взе награда за изключителен дилър на LiuGong

15.12.2015

За втора поредна година Геотрейдинг АД получи награда за изключителни постижения като дилър на един от най-големите производители на строителни машини - LiuGong. Специалният плакет беше връчен на изпълнителния

директор на българското дружество г-н Иван Вутов по време на 12-та глобална дилърска конференция в Нанинг, Китай. Темата на събитието беше „Отговори на предизвикателството и прегърни бъдещето“. В конференцията участваха около 300 представители на дилъри на LiuGong от над 50 страни, сред които и част от ръководния екип на Геотрейдинг АД, и над 100 гости. Геотрейдинг АД е единственият оторизиран представител на LiuGong в България.

На дилърската конференция бяха обсъдени резултатите от последната година, стратегията за развитие на китайската компания, както и общи теми за нейните дилъри.

Във връзка с инициативата "Belt and Road" на китайското правителство за тясно сътрудничество между страните от историческия път на коприната и от съвременния морски път на коприната среща се проведе и семинар със същото име. По време на събитието представители на правителства, промишлени асоциации, посланици и консули от страните, влизащи в "Belt and Road", заедно с дилърите на LiuGong се събраха, за да обсъдят бъдещото развитие на бизнеса като част от инициативата и да разгледат текущи проекти, които вече се изпълняват. Една от най-важните стъпки за момента е споразумението за стратегическо сътрудничество между LiuGong и Асоциацията на китайските международни предприемачи за по-нататъшно популяризиране на бизнеса им в страните на "Belt and Road".