Геотрейдинг АД представи най-доброто от LiuGong, Lännen и Atlas Copco на СтроМа Експо

21.09.2016

Три марки строителна механизация представи Геотрейдинг АД на изложението СтроМа Експо 2016 – LiuGong, Lännen и Atlas Copco. Цели 7 машини показаха на професионалната публика какво могат на терен, а други 5 бяха на щанда на дружеството.

В центъра на вниманието в демонстрационната зона бяха два верижни багера LiuGong 922E и 936Е, челният товарач 856H и минибагер 365B. Верижните машини са с тегло съответно 22 тона и вместимост на кофата 1 куб. м и 26 тона и 36,2 т, максимална дълбочина на копаене над 7,34 метра и капацитет на стандартната кофа 1,6 куб. м. Със своите бързина, икономичност и доказано качество на основните възли, са идеални за българските условия. Професионалистите успяха на място да се уверят в отличната способност за преодоляване на височини и то върху каменист терен. „Тествах 936Е. Хареса ми хидравликата на багера“, каза един от първите професионалисти, тествали машината по време на изложението.

В демонстрационната зона беше и челният товарач LiuGong 856Н, чийто двигател покрива нормите за вредни емисии на стандарта Евро 4. Машината е уникална комбинация от висококачествено техническо изпълнение с нисък разход на гориво. Размерът на кофата е 3,3 куб. м. професионалистите на изложението оцениха високо факта, че товарачът има автоматизирана централна смазочна система, която спестява ежедневното му гресиране.

Минибагерът LiuGong 365B впечатли присъстващите със своята маневреност и с това, че се управлява лесно. На машината, както и на по-малкия вариант LiuGong 365В може да се монтира хидравличен чук, вилица, снегорин, метачно-прибиращо устройство и да се използва за улично почистване, хидравлична ножица и свредло.

„Продуктовата гама на LiuGong, която Геотрейдинг АД предлага е предназначена за европейския пазар и отговаря на неговите изисквания. Отзивите за Е и Н серията са отлични“, казаха от мениджмънта на компанията.

За втора поредна година на дружеството представи на СтроМа Експо многофункционалната машина Lännen 8800i. „Тя е уникална за българския пазар на строителни машини. Няма друга като нея. Може да се използва в строителството, при жп ремонти, за зимна поддръжка на пътища, както и в горското стопанство“, казаха от компанията. Най-голям интерес сред посетителите предизвика специалната функция на Lännen 8800i, при която с щипка багерът може да захване и изправи стълб, който впоследствие да бъде монтиран.

Не по-малко интересно беше представянето на валяка CA5500 на Dynapac - Atlas Copco. Той е предназначен за уплътняване на почви. Присъстващите на събитието можеха да тестват и машината за студено фрезоване Dynapac – Atlas Copco PL500, която има 50-сантиметров режещ барабан и 5 м сгъваем конвейер за задно зареждане и благодарение на тях е отлична за пътни ремонти. „Atlas Copco е позната и доказала се марка в България от много години“, отбелязаха от Геотрейдинг АД.

На щанда на дружеството ProAuto by Geotrading, точно срещу демонстрационната зона, бяха експонирани кари, колесен минибагер 385B и верижен минибагер 904D на LiuGong, валяк CC1300 Plus на Dynapac-Atlas Copco, гуми Belshina, Barkley, Brigestone, земекопни продукти Hensley, смазочни продукти Rymax, ситови повърхности Inelas Poliuretanos и швейцарските лагери RKB.

Щандът на Геотрейдинг АД беше посетен от посланика на Република Беларус Н.Пр. Владимир Варонкович и от неговия съветник по търговско-икономическите въпроси г-н Олег Белов, както и от председателя на УС на Камарата на строителите в България – инж. Светослав Глосов, както и от висшия мениджмънт на много фирми партньори.

Машините на LiuGong отговарят на изискванията на европейския пазар.

 

От продуктовата гама на Atlas Copco бяха демонстрирани валяк за почви и машина за фрезоване с 50-сантиметров режещ барабан.

 

Lännen 8800i привлече вниманието с функцията за захващане на стълбове.

Геотрейдинг АД участва и със свой щанд, на който показа всички продукти, които предлага за строителния и минния бранш.